Coach
%
70

Coach

Kijk Coach

Moeite met waar je nou Coach moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Coach is an American television sitcom that aired for nine seasons on ABC from 1989 to 1997. The series stars Craig T. Nelson as Hayden Fox, head coach of the fictional Division I-A college football team the Minnesota State University Screaming Eagles. The program also starred Jerry Van Dyke as Luther Van Dam and Bill Fagerbakke as Michael "Dauber" Dybinski, assistant coaches under Fox. The role of Hayden's girlfriend Christine Armstrong, a television news anchor, was played by Shelley Fabares.

Regisseur en acteurs

 • Craig T. Nelson portait

  Craig T. Nelson

  Coach Hayden Fox

 • Jerry Van Dyke portait

  Jerry Van Dyke

  Actor

 • Shelley Fabares portait

  Shelley Fabares

  Actor

 • Bill Fagerbakke portait

  Bill Fagerbakke

  Actor

 • Clare Carey portait

  Clare Carey

  Actor

 • Kris Kamm portrait

  Kris Kamm

  Actor

 • Pam Stone portrait

  Pam Stone

  Actor

Coach

Zin om Coach lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Coach te bekijken voor je op een rijtje.

Coach downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Coach downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Coach. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Coach er ook in SD heel goed uit.

Coach streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Coach net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Coach hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Coach helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Coach torrent

Denk je dat je om Coach te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Coach trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Coach de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.