Code Black
%
79

Code Black

Nu kijken

Kijk Code Black

Moeite met waar je nou Code Black moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Code Black

Samenvatting

Over de artsen en verpleegkundigen op de drukste spoedeisende hulp van Los Angeles. Dagelijks krijgen ze meer patiënten dan dat ze de middelen hebben om ze te behandelen.

Regisseur en acteurs

 • Marcia Gay Harden portait

  Marcia Gay Harden

  Leanne Rorish

 • Luis Guzmán portait

  Luis Guzmán

  Jesse Salander

 • Benjamin Hollingsworth portait

  Benjamin Hollingsworth

  Mario Savetti

 • Melanie Chandra portait

  Melanie Chandra

  Malaya Pineda

 • Harry M. Ford portait

  Harry M. Ford

  Angus Leighton

 • William Allen Young portait

  William Allen Young

  Rollie Guthrie

 • Jillian Murray portait

  Jillian Murray

  Heather Pinkney

 • Boris Kodjoe portait

  Boris Kodjoe

  Will Campbell

 • Rob Lowe portait

  Rob Lowe

  Ethan Willis

 • Tommy Dewey portait

  Tommy Dewey

  Mike Leighton

Code Black

Wil je Code Black kijken? De serie van Marcia Gay Harden uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Code Black op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Code Black met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Code Black downloaden

Het downloaden van Code Black is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Code Black ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Code Black streamen

Het streamen van Code Black heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Code Black online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Code Black kijkt. Ideaal!

Code Black torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Code Black. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Code Black trailer

Bekijk eerst even de trailer van Code Black voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.