Coma
%
58

Coma

Kijk Coma

Moeite met waar je nou Coma moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Coma is an American television mini-series based on the 1977 novel of the same title by Robin Cook and the subsequent 1978 movie by the same name. The four-hour medical thriller was originally broadcast on A&E on September 3–4, 2012. The series was directed by Mikael Salomon and produced by Ridley Scott and his brother Tony Scott, the same group of men who adapted The Andromeda Strain as a miniseries for A&E in 2008. The film is dedicated to Tony Scott, who died in August 2012, only weeks before its broadcast premiere.

Coma

Wil je Coma kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de serie uit 2018 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Coma streamen

Er zijn steeds meer opties om series online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Coma niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Coma zelfs gratis bekijken.

Coma downloaden

Wil je Coma ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om series voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Coma overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Coma torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van series aangewezen op torrents. Bij een torrent van Coma is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Coma trailer

Op zoek naar een goede serie, maar weet je niet zeker of Coma de serie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.