Corpse Princess
%
70

Corpse Princess

Kijk Corpse Princess

Moeite met waar je nou Corpse Princess moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Corpse Princess is a Japanese manga series written and illustrated by Yoshiichi Akahito. Premiering in Monthly Shōnen Gangan on April 12, 2005, the series centers around the "Corpse Princess" Makina Hoshimura, an undead girl who is hunting down 108 undead corpses in order to gain entry into heaven with the help of a secret society of anti-corpse Buddhist monks. Feel and Gainax partnered together to adapt the series into a thirteen episode anime series. The first season, Aka, premiered on AT-X on October 2, 2008. A second season, Kuro, aired between January and March 2009. The anime is licensed for North American distribution and release by Funimation Entertainment, which has already started releasing the episodes in subtitled form as Shikabane Hime through various online distribution companies and through its own website. The series made its North American television debut on the FUNimation Channel on November 15, 2010.

Corpse Princess

Zin om Corpse Princess lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De animatie serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Corpse Princess te bekijken voor je op een rijtje.

Corpse Princess downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Corpse Princess downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Corpse Princess. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Corpse Princess er ook in SD heel goed uit.

Corpse Princess streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Corpse Princess net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Corpse Princess hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Corpse Princess helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Corpse Princess torrent

Denk je dat je om Corpse Princess te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Corpse Princess trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Corpse Princess de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.