Cracker
%
85

Cracker

Kijk Cracker

Moeite met waar je nou Cracker moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Cracker is a British crime drama series produced by Granada Television for ITV and created and principally written by Jimmy McGovern. The series is centered on a criminal psychologist, Dr Edward "Fitz" Fitzgerald, played by Robbie Coltrane. Set in Manchester, it consists of three series which were originally aired from 1993 to 1995. A 100-minute special set in Hong Kong followed in 1996, and another two-hour story in 2006.

Cracker

Op zoek naar Cracker? Je kunt de serie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Cracker streamen

Het streamen van series als Cracker heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete serie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je series als Cracker waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Cracker dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Cracker downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om series als Cracker te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de serie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Cracker torrent

Er was een tijd dat het legale online serie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Cracker trailer

Weet je nog niet zeker of Cracker jouw serie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.