Criminal Minds
%
81

Criminal Minds

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Criminal Minds

Moeite met waar je nou Criminal Minds moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Criminal Minds

Samenvatting

Het eliteteam van de FBI (de BAU) analyseert de gevaarlijkste criminelen en stopt hen voordat ze toeslaan.

Regisseur en acteurs

 • Joe Mantegna portait

  Joe Mantegna

  David Rossi

 • Matthew Gray Gubler portait

  Matthew Gray Gubler

  Dr. Spencer Reid

 • Kirsten Vangsness portait

  Kirsten Vangsness

  Penelope Garcia

 • Aisha Tyler portait

  Aisha Tyler

  Dr. Tara Lewis

 • Paget Brewster portait

  Paget Brewster

  Emily Prentiss

 • Damon Gupton portait

  Damon Gupton

  Stephen Walker

 • Adam Rodríguez portait

  Adam Rodríguez

  Luke Alvez

Trailers

Criminal Minds

Veel gehoord over Criminal Minds en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Criminal Minds heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Criminal Minds streamen

Wil je Criminal Minds, de serie met Joe Mantegna, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Criminal Minds zelfs gratis kijken.

Criminal Minds downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om series te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Criminal Minds ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een serie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Criminal Minds er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Criminal Minds torrent

Op zoek naar een torrent van Criminal Minds? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete serie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Criminal Minds te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete serie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Criminal Minds trailer

Aan series is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Criminal Minds. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.