Cruise of the Gods
%
67

Cruise of the Gods

Kijk Cruise of the Gods

Moeite met waar je nou Cruise of the Gods moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Cruise of the Gods was a one-off comedy/drama produced by Baby Cow Productions for the BBC. It starred Rob Brydon, Steve Coogan, David Walliams and James Corden. It aired in 2002 and has since been released on BBC DVD. Written by Tim Firth, with additional material by Michael Marshall Smith and Peter Baynham, it told the story of a fan cruise held in honour of The Children of Castor, a fictitious 1980s post-apocalyptic sci-fi TV series, starring Andy Van Allen and Nick Lee. Twenty years after the show's cancellation, Van Allen is the reluctant special guest on the fan cruise. For Van Allen, The Children of Castor was the height of his fame, whilst Lee went on to bigger and better things, currently Sherlock Holmes in Miami. Brian Conley and Jack Jones made cameo appearances as themselves.

Cruise of the Gods

Zin om Cruise of the Gods lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Cruise of the Gods te bekijken voor je op een rijtje.

Cruise of the Gods downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Cruise of the Gods downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Cruise of the Gods. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Cruise of the Gods er ook in SD heel goed uit.

Cruise of the Gods streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Cruise of the Gods net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Cruise of the Gods hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Cruise of the Gods helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Cruise of the Gods torrent

Denk je dat je om Cruise of the Gods te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Cruise of the Gods trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Cruise of the Gods de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.