Cuffs
%
74

Cuffs

Bekijk de trailer

Kijk Cuffs

Moeite met waar je nou Cuffs moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Cuffs is a fresh, authentic and visceral drama that will take the audience on an exhilarating ride through the challenges of front-line policing. Adrenalized and vibrant, the show is packed full of dramatic incidents and colourful characters. From a booby trapped cannabis farm in a suburban semi to an elderly farmer's wife with a shotgun, the stories are surprising and exciting. There will be more absurd altercations - such as a middle-class dog-napping or fisticuffs between pensioners - as well as the daily grind of speeding drivers, city-centre shoplifters and Saturday night drinkers.

Regisseur en acteurs

 • Ashley Walters portait

  Ashley Walters

  PC Ryan Draper

 • Jacob Ifan portait

  Jacob Ifan

  PC Jake Vickers

 • Amanda Abbington portait

  Amanda Abbington

  DS Jo Moffat

 • Peter Sullivan portait

  Peter Sullivan

  Chief Super Robert Vickers

 • Shaun Dooley portait

  Shaun Dooley

  DC Carl Hawkins

 • Paul Ready portait

  Paul Ready

  DI Felix Kane

 • Eleanor Matsuura portait

  Eleanor Matsuura

  PC Donna Prager

 • Alex Carter portrait

  Alex Carter

  PC Lino Moretti

 • Bhavna Limbachia portrait

  Bhavna Limbachia

  PC Misha Baig

 • Karen Bryson portrait

  Karen Bryson

  Custody SGNT Melanie Pyke

 • Robbie Gee portait

  Robbie Gee

  INSP Graham Webb

Trailers

Cuffs

Wil je Cuffs kijken? De serie van Ashley Walters uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Cuffs op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Cuffs met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Cuffs downloaden

Het downloaden van Cuffs is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Cuffs ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Cuffs streamen

Het streamen van Cuffs heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Cuffs online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Cuffs kijkt. Ideaal!

Cuffs torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Cuffs. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Cuffs trailer

Bekijk eerst even de trailer van Cuffs voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.