Curiosity
%
78

Curiosity

Kijk Curiosity

Moeite met waar je nou Curiosity moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Curiosity is an American documentary television series that premiered on August 7, 2011, on the Discovery Channel. Each episode focuses on one question in science, technology, and society and features a different celebrity host. Stephen Hawking hosted the premiere episode titled "Did God Create the Universe?", which aired simultaneously on seven Discovery Communications networks: Discovery Channel, TLC, Discovery Fit and Health, Animal Planet, Science, Investigation Discovery, and Planet Green. Season one consists of 16 episodes.

Curiosity

Curiosity streamen

Curiosity streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een serie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke serie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Curiosity downloaden

Zin om Curiosity te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om series als Curiosity te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de serie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Curiosity torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een serie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van series als Curiosity makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Curiosity trailer

Wil je er zeker van zijn dat Curiosity jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de serie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.