Da Vinci's City Hall
%
81

Da Vinci's City Hall

Kijk Da Vinci's City Hall

Moeite met waar je nou Da Vinci's City Hall moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Da Vinci's City Hall is a Canadian dramatic television series, which premiered on CBC Television on 25 October 2005. The series was a spin-off of the long-running Canadian series Da Vinci's Inquest. The creator, writer and executive producer of the series was Chris Haddock.

Regisseur en acteurs

 • Nicholas Campbell portait

  Nicholas Campbell

  Actor

 • Ian Tracey portait

  Ian Tracey

  Actor

 • Venus Terzo portait

  Venus Terzo

  Actor

 • Evan Adams portrait

  Evan Adams

  Actor

 • Hiro Kanagawa portait

  Hiro Kanagawa

  Actor

 • Patrick Gallagher portait

  Patrick Gallagher

  Actor

 • Gina Holden portait

  Gina Holden

  Actor

 • Eugene Lipinski portait

  Eugene Lipinski

  Actor

 • Charles Martin Smith portait

  Charles Martin Smith

  Actor

 • Hrothgar Mathews portait

  Hrothgar Mathews

  Actor

 • Brian Markinson portait

  Brian Markinson

  Police Chief Bill Jacobs

Da Vinci's City Hall

Wil je Da Vinci's City Hall kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de serie uit 2018 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Da Vinci's City Hall streamen

Er zijn steeds meer opties om series online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Da Vinci's City Hall niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Da Vinci's City Hall zelfs gratis bekijken.

Da Vinci's City Hall downloaden

Wil je Da Vinci's City Hall ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om series voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Da Vinci's City Hall overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Da Vinci's City Hall torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van series aangewezen op torrents. Bij een torrent van Da Vinci's City Hall is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Da Vinci's City Hall trailer

Op zoek naar een goede serie, maar weet je niet zeker of Da Vinci's City Hall de serie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.