Da Vinci's Demons
%
81

Da Vinci's Demons

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Da Vinci's Demons

Moeite met waar je nou Da Vinci's Demons moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Da Vinci's Demons

Samenvatting

Over de jonge jaren van ingenieur, kunstenaar, uitvinder en genie Leonardo da Vinci.

Regisseur en acteurs

 • Tom Riley portait

  Tom Riley

  Leonardo Da Vinci

 • Laura Haddock portait

  Laura Haddock

  Lucrezia Donati

 • Elliot Cowan portait

  Elliot Cowan

  Lorenzo Medici

 • Gregg Chillin portait

  Gregg Chillin

  Zoroaster

 • Eros Vlahos portait

  Eros Vlahos

  Nico

 • Blake Ritson portait

  Blake Ritson

  Girolamo Riario

 • Akin Gazi portait

  Akin Gazi

  Bayezid

Trailers

Da Vinci's Demons

Op zoek naar Da Vinci's Demons? Je kunt de serie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Da Vinci's Demons streamen

Het streamen van series als Da Vinci's Demons heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete serie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je series als Da Vinci's Demons waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Da Vinci's Demons dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Da Vinci's Demons downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om series als Da Vinci's Demons te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de serie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Da Vinci's Demons torrent

Er was een tijd dat het legale online serie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Da Vinci's Demons trailer

Weet je nog niet zeker of Da Vinci's Demons jouw serie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.