Da Vinci's Demons
%
81

Da Vinci's Demons

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Da Vinci's Demons

Moeite met waar je nou Da Vinci's Demons moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Da Vinci's Demons

Samenvatting

Over de jonge jaren van ingenieur, kunstenaar, uitvinder en genie Leonardo da Vinci.

Regisseur en acteurs

 • Tom Riley portait

  Tom Riley

  Leonardo Da Vinci

 • Laura Haddock portait

  Laura Haddock

  Lucrezia Donati

 • Elliot Cowan portait

  Elliot Cowan

  Lorenzo Medici

 • Gregg Chillin portait

  Gregg Chillin

  Zoroaster

 • Eros Vlahos portait

  Eros Vlahos

  Nico

 • Blake Ritson portait

  Blake Ritson

  Girolamo Riario

 • Akin Gazi portait

  Akin Gazi

  Bayezid

Trailers

Da Vinci's Demons

Benieuwd naar Da Vinci's Demons? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Da Vinci's Demons draait.

Da Vinci's Demons in de bioscoop

Da Vinci's Demons draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Da Vinci's Demons.

Da Vinci's Demons streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Da Vinci's Demons te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Da Vinci's Demons een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Da Vinci's Demons zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Da Vinci's Demons torrent

Op zoek naar een torrent van Da Vinci's Demons? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Da Vinci's Demons zonder zorgen.

Da Vinci's Demons downloaden

Als Da Vinci's Demons binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Da Vinci's Demons trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Da Vinci's Demons de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.