Da Vinci's Demons
%
81

Da Vinci's Demons

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Da Vinci's Demons

Moeite met waar je nou Da Vinci's Demons moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Da Vinci's Demons

Samenvatting

Over de jonge jaren van ingenieur, kunstenaar, uitvinder en genie Leonardo da Vinci.

Regisseur en acteurs

 • Tom Riley portait

  Tom Riley

  Leonardo Da Vinci

 • Laura Haddock portait

  Laura Haddock

  Lucrezia Donati

 • Elliot Cowan portait

  Elliot Cowan

  Lorenzo Medici

 • Gregg Chillin portait

  Gregg Chillin

  Zoroaster

 • Eros Vlahos portait

  Eros Vlahos

  Nico

 • Blake Ritson portait

  Blake Ritson

  Girolamo Riario

 • Akin Gazi portait

  Akin Gazi

  Bayezid

Trailers

Da Vinci's Demons

Zin om Da Vinci's Demons lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Da Vinci's Demons te bekijken voor je op een rijtje.

Da Vinci's Demons downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Da Vinci's Demons downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Da Vinci's Demons. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Da Vinci's Demons er ook in SD heel goed uit.

Da Vinci's Demons streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Da Vinci's Demons net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Da Vinci's Demons hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Da Vinci's Demons helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Da Vinci's Demons torrent

Denk je dat je om Da Vinci's Demons te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Da Vinci's Demons trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Da Vinci's Demons de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.