DAG
%
57

DAG

Kijk DAG

Moeite met waar je nou DAG moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

DAG is an American sitcom that aired from November 2000 to May 2001 on NBC. It was named after its star, David Alan Grier, who stars as United States Secret Service agent Jerome Daggett. Daggett's name, in turn, is a back-formation. The show also stars Delta Burke as the First Lady of the United States of America.

DAG

Veel gehoord over DAG en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt DAG heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

DAG streamen

Wil je DAG, de serie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je DAG zelfs gratis kijken.

DAG downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om series te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je DAG ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een serie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet DAG er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

DAG torrent

Op zoek naar een torrent van DAG? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete serie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van DAG te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete serie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

DAG trailer

Aan series is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van DAG. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.