Dallas
%
70

Dallas

Kijk Dallas

Moeite met waar je nou Dallas moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

The world's first mega-soap, and one of the most popular ever produced, Dallas had it all. Beautiful women, expensive cars, and men playing Monopoly with real buildings. Famous for one of the best cliffhangers in TV history, as the world asked "Who shot J.R.?" A slow-burner to begin with, Dallas hit its stride in the 2nd season, with long storylines and expert character development. Dallas ruled the airwaves in the 1980's.

Regisseur en acteurs

 • Larry Hagman portait

  Larry Hagman

  J.R. Ewing

 • Patrick Duffy portait

  Patrick Duffy

  Bobby Ewing

 • Ken Kercheval portait

  Ken Kercheval

  Cliff Barnes

 • Howard Keel portait

  Howard Keel

  Clayton Farlow

 • Sheree J. Wilson portait

  Sheree J. Wilson

  April Stevens Ewing

 • Sasha Mitchell portait

  Sasha Mitchell

  James Beaumont

 • George Kennedy portait

  George Kennedy

  Carter McKay

 • Barbara Stock portait

  Barbara Stock

  Liz Adams

 • Kimberly Foster portrait

  Kimberly Foster

  Michelle Stevens

 • Cathy Podewell portait

  Cathy Podewell

  Cally Harper Ewing

Dallas

Dallas streamen

Dallas streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een serie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke serie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Dallas downloaden

Zin om Dallas te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om series als Dallas te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de serie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Dallas torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een serie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van series als Dallas makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Dallas trailer

Wil je er zeker van zijn dat Dallas jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de serie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.