Damages
%
81

Damages

Nu kijken

Kijk Damages

Moeite met waar je nou Damages moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Damages

Bekijk nog 1 bron

Weten in welke bioscopen Damages draait?

Samenvatting

Damages is an American legal thriller television series created by the writing and production trio of Daniel Zelman and brothers Glenn and Todd A. Kessler. The plot revolves around the brilliant, ruthless lawyer Patty Hewes and her protégée, recent law school graduate Ellen Parsons. Each season features a major case that Hewes and her firm take on, while also examining a chapter of the complicated relationship between Ellen and Patty. The first two seasons center around the law firm Hewes & Associates. Later seasons center more on Patty and Ellen's relationship as Ellen begins to distance herself from Hewes & Associates and begins an independent career.

Regisseur en acteurs

 • Glenn Close portait

  Glenn Close

  Patty Hewes

 • Rose Byrne portait

  Rose Byrne

  Ellen Parsons

 • Ryan Phillippe portait

  Ryan Phillippe

  Channing McClaren

Damages

Benieuwd naar Damages? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Damages draait.

Damages in de bioscoop

Damages draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Damages.

Damages streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Damages te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Damages een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Damages zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Damages torrent

Op zoek naar een torrent van Damages? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Damages zonder zorgen.

Damages downloaden

Als Damages binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Damages trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Damages de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.