Damien
%
71

Damien

Bekijk de trailer

Kijk Damien

Moeite met waar je nou Damien moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

After discovering his origins, Damien Thorn must cope with life as the Anti-Christ.

Regisseur en acteurs

 • Bradley James portait

  Bradley James

  Damien Thorn

 • Omid Abtahi portait

  Omid Abtahi

  Amani Golkar

 • Megalyn Echikunwoke portait

  Megalyn Echikunwoke

  Simone Baptiste

 • Barbara Hershey portait

  Barbara Hershey

  Ann Rutledge

 • David Meunier portait

  David Meunier

  Detective James Shay

Trailers

Damien

Wil je Damien kijken? De serie van Bradley James uit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Damien op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Damien met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Damien downloaden

Het downloaden van Damien is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Damien ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Damien streamen

Het streamen van Damien heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Damien online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Damien kijkt. Ideaal!

Damien torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Damien. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Damien trailer

Bekijk eerst even de trailer van Damien voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.