Damien
%
71

Damien

Bekijk de trailer

Kijk Damien

Moeite met waar je nou Damien moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

After discovering his origins, Damien Thorn must cope with life as the Anti-Christ.

Regisseur en acteurs

 • Bradley James portait

  Bradley James

  Damien Thorn

 • Omid Abtahi portait

  Omid Abtahi

  Amani Golkar

 • Megalyn Echikunwoke portait

  Megalyn Echikunwoke

  Simone Baptiste

 • Barbara Hershey portait

  Barbara Hershey

  Ann Rutledge

 • David Meunier portait

  David Meunier

  Detective James Shay

Trailers

Damien

Benieuwd naar Damien? Een serie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je series als Damien kunt bekijken.

Damien streamen

Wil je Damien streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de serie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Damien gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Damien downloaden

series als Damien kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de serie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Damien. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Damien. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Damien torrent

Als je series vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Damien te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Damien trailer

Er zijn nog nooit zoveel series uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Damien je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!