Danger 5
%
85

Danger 5

Kijk Danger 5

Moeite met waar je nou Danger 5 moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Danger 5 is an Australian action comedy television series on SBS One which premiered on 27 February 2012. The pulp magazine-inspired series was created by Dario Russo and David Ashby. A second season will screen in 2014. The show is set in a bizarre 1960s interpretation of World War II and follows a group of five international spies on a mission to kill Adolf Hitler and thwart his plans of world domination.

Danger 5

Danger 5 streamen

Danger 5 streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een serie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke serie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Danger 5 downloaden

Zin om Danger 5 te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om series als Danger 5 te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de serie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Danger 5 torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een serie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van series als Danger 5 makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Danger 5 trailer

Wil je er zeker van zijn dat Danger 5 jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de serie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.