Danger! 50,000 Volts!
%
84

Danger! 50,000 Volts!

Kijk Danger! 50,000 Volts!

Moeite met waar je nou Danger! 50,000 Volts! moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Danger! 50,000 Volts! is a 2002 British television programme written and presented by Nick Frost, which presented viewers with various life-threatening scenarios and suggested ways out of these situations. The show was a spoof of the outdoors survival genre in which survival experts demonstrated how to improvise solutions to dangerous problems. A feature of the series was the clever and humorous use of 'danger' iconography in the graphic design of segment titles, further identifying the show with the British tradition of stoic resolve in the face of overwhelming odds. In the DVD release of the programme, a 30 minute spin-off episode called Danger! 50,000 Zombies! is included as an extra. This episode saw Frost paired up with Dr. Russell Fell, as they dealt with the situation of a zombie outbreak and what one should do in this situation. In 2003 there was a second season made called "Danger! Incoming Attack!"

Danger! 50,000 Volts!

Zin om Danger! 50,000 Volts! lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Danger! 50,000 Volts! te bekijken voor je op een rijtje.

Danger! 50,000 Volts! downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Danger! 50,000 Volts! downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Danger! 50,000 Volts!. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Danger! 50,000 Volts! er ook in SD heel goed uit.

Danger! 50,000 Volts! streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Danger! 50,000 Volts! net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Danger! 50,000 Volts! hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Danger! 50,000 Volts! helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Danger! 50,000 Volts! torrent

Denk je dat je om Danger! 50,000 Volts! te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Danger! 50,000 Volts! trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Danger! 50,000 Volts! de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.