Dangerous
%
71

Dangerous

Kijk Dangerous

Moeite met waar je nou Dangerous moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Dangerous is an Australian television drama series that first screened on 16 January 2007 on FOX8 and was shown in Ireland on RTÉ One. In mid-2008, it began running on The WB's online network in the US. It features a "Romeo and Juliet" story of forbidden love, set against the culturally diverse backgrounds of Sydney's western suburbs street crime and the affluence of Sydney’s eastern suburbs. It explores youth culture, including taboo subjects like party drug use and the underground world of drag racing and ramraiding. Dangerous is produced by John Edwards and Imogen Banks. Writers include Fiona Seres and Brendan Cowell, acclaimed for their work on Love My Way. It is directed by David Caesar and Shawn Seet. The series' theme song is "Set The Record Straight", performed by New Zealand hip hop group Fast Crew, although the lyrics "Auckland City, let's go" has been changed to "Sydney City, let's go" for use on the show.

Dangerous

Zin om Dangerous lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Dangerous te bekijken voor je op een rijtje.

Dangerous downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Dangerous downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Dangerous. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Dangerous er ook in SD heel goed uit.

Dangerous streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Dangerous net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Dangerous hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Dangerous helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Dangerous torrent

Denk je dat je om Dangerous te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Dangerous trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Dangerous de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.