Dante's Cove
%
61

Dante's Cove

Kijk Dante's Cove

Moeite met waar je nou Dante's Cove moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Dante's Cove combines elements of the horror and soap opera genres in telling the story of Kevin and Toby, a young couple seeking to be together and overcome the dark mystical forces that conspire to separate them. The show debuted in 2005 to a mixed critical reception. The third and ultimately final season ended on December 21, 2007. Although an announcement was made regarding a fourth season, no fourth season was made.

Regisseur en acteurs

 • Tracy Scoggins portait

  Tracy Scoggins

  Actor

 • William Gregory Lee portait

  William Gregory Lee

  Actor

 • Thea Gill portait

  Thea Gill

  Actor

 • Charlie David portait

  Charlie David

  Actor

 • Gabriel Romero portrait

  Gabriel Romero

  Actor

 • Gregory Michael portrait

  Gregory Michael

  Actor

 • Michelle Wolff portrait

  Michelle Wolff

  Actor

 • Jon Fleming portait

  Jon Fleming

  Actor

 • Erin Cummings portait

  Erin Cummings

  Actor

 • Nadine Heimann portrait

  Nadine Heimann

  Actor

Dante's Cove

Op zoek naar Dante's Cove? Je kunt de serie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Dante's Cove streamen

Het streamen van series als Dante's Cove heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete serie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je series als Dante's Cove waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Dante's Cove dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Dante's Cove downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om series als Dante's Cove te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de serie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Dante's Cove torrent

Er was een tijd dat het legale online serie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Dante's Cove trailer

Weet je nog niet zeker of Dante's Cove jouw serie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.