DARE

Kijk DARE

Moeite met waar je nou DARE moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor DARE

Regisseur en acteurs

 • Michiel Doekes portrait

  Michiel Doekes

  Director

 • Holly Mae Brood portrait

  Holly Mae Brood

  Actor

 • Kaj van der Ree portrait

  Kaj van der Ree

  Actor

 • Stefan Jurriens portrait

  Stefan Jurriens

  Actor

DARE

Veel gehoord over DARE en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt DARE heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

DARE streamen

Wil je DARE, de serie met Holly Mae Brood, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je DARE zelfs gratis kijken.

DARE downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om series te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je DARE ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een serie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet DARE er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

DARE torrent

Op zoek naar een torrent van DARE? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete serie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van DARE te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete serie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

DARE trailer

Aan series is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van DARE. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.