Dark Angel
%
74

Dark Angel

Kijk Dark Angel

Moeite met waar je nou Dark Angel moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Dark Angel is an American biopunk/cyberpunk science fiction television series created by James Cameron and Charles H. Eglee and starring Jessica Alba. The show premiered in the United States on the Fox network on October 3, 2000, and was canceled after two seasons. The series chronicles the life of Max Guevara, a genetically-enhanced super-soldier who escapes from a covert government biotech/military facility as a child. In a post-apocalyptic Seattle, she tries to lead some semblance of a normal life, while eluding capture by government agents and searching for her genetically-enhanced brothers and sisters scattered in the aftermath of their escape. The program is set in Seattle, Washington, and was filmed in Vancouver, British Columbia, at Lions Gate Studios.

Dark Angel

Wil je Dark Angel kijken? De serie vanuit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Dark Angel op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Dark Angel met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Dark Angel downloaden

Het downloaden van Dark Angel is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Dark Angel ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Dark Angel streamen

Het streamen van Dark Angel heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Dark Angel online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Dark Angel kijkt. Ideaal!

Dark Angel torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Dark Angel. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Dark Angel trailer

Bekijk eerst even de trailer van Dark Angel voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.