Dark Matter
%
75

Dark Matter

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Dark Matter

Moeite met waar je nou Dark Matter moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Dark Matter

Samenvatting

The six-person crew of a derelict spaceship awakens from stasis in the farthest reaches of space. Their memories wiped clean, they have no recollection of who they are or how they got on board. The only clue to their identities is a cargo bay full of weaponry and a destination: a remote mining colony that is about to become a war zone. With no idea whose side they are on, they face a deadly decision. Will these amnesiacs turn their backs on history, or will their pasts catch up with them?

Regisseur en acteurs

 • Marc Bendavid portait

  Marc Bendavid

  One

 • Melissa O'Neil portait

  Melissa O'Neil

  Two

 • Anthony Lemke portait

  Anthony Lemke

  Three

 • Alex Mallari Jr. portait

  Alex Mallari Jr.

  Four

 • Jodelle Ferland portait

  Jodelle Ferland

  Five

 • Roger R. Cross portait

  Roger R. Cross

  Six

 • Zoie Palmer portait

  Zoie Palmer

  The Android

 • Shaun Sipos portait

  Shaun Sipos

  Devon

 • Melanie Liburd portait

  Melanie Liburd

  Nyx

Trailers

Dark Matter

Zin om Dark Matter lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Dark Matter te bekijken voor je op een rijtje.

Dark Matter downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Dark Matter downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Dark Matter. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Dark Matter er ook in SD heel goed uit.

Dark Matter streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Dark Matter net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Dark Matter hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Dark Matter helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Dark Matter torrent

Denk je dat je om Dark Matter te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Dark Matter trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Dark Matter de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.