Dark Matter
%
75

Dark Matter

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Dark Matter

Moeite met waar je nou Dark Matter moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Dark Matter

Samenvatting

The six-person crew of a derelict spaceship awakens from stasis in the farthest reaches of space. Their memories wiped clean, they have no recollection of who they are or how they got on board. The only clue to their identities is a cargo bay full of weaponry and a destination: a remote mining colony that is about to become a war zone. With no idea whose side they are on, they face a deadly decision. Will these amnesiacs turn their backs on history, or will their pasts catch up with them?

Regisseur en acteurs

 • Marc Bendavid portait

  Marc Bendavid

  One

 • Melissa O'Neil portait

  Melissa O'Neil

  Two

 • Anthony Lemke portait

  Anthony Lemke

  Three

 • Alex Mallari Jr. portait

  Alex Mallari Jr.

  Four

 • Jodelle Ferland portait

  Jodelle Ferland

  Five

 • Roger R. Cross portait

  Roger R. Cross

  Six

 • Zoie Palmer portait

  Zoie Palmer

  The Android

 • Shaun Sipos portait

  Shaun Sipos

  Devon

 • Melanie Liburd portait

  Melanie Liburd

  Nyx

Trailers

Dark Matter

Wil je Dark Matter kijken? De serie van Marc Bendavid uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Dark Matter op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Dark Matter met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Dark Matter downloaden

Het downloaden van Dark Matter is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Dark Matter ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Dark Matter streamen

Het streamen van Dark Matter heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Dark Matter online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Dark Matter kijkt. Ideaal!

Dark Matter torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Dark Matter. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Dark Matter trailer

Bekijk eerst even de trailer van Dark Matter voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.