Darna
%
83

Darna

Kijk Darna

Moeite met waar je nou Darna moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Darna is a Philippine drama/fantasy series adapted from Mars Ravelo's fictional superheroine of the same name; directed by Dominic Zapata and Don Michael Perez and developed by Jun Lana. It is the third series based on the Darna graphic novels by Mars Ravelo. It stars Marian Rivera as the title role and her alter-ego Narda, with Iwa Moto as her main nemesis Valentina, also starring Dennis Trillo as Pancho and Mark Anthony Fernandez as Eduardo. The series had premiered on August 10, 2009 on GMA Network and ended on February 19, 2010, and also featured the return of the other four villains originally created by Ravelo himself. The first season consists of 70 episodes, as well as the second season, with 140 episodes all in all.

Darna

Zin om Darna lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Darna te bekijken voor je op een rijtje.

Darna downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Darna downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Darna. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Darna er ook in SD heel goed uit.

Darna streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Darna net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Darna hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Darna helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Darna torrent

Denk je dat je om Darna te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Darna trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Darna de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.