Dates
%
76

Dates

Kijk Dates

Moeite met waar je nou Dates moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Dates is a British television romantic drama series created by Bryan Elsley, who also created Skins, which first aired on Channel 4 on 10 June 2013, at 22:00, as part of its "Mating Season" programming, illustrating a series of first dates between online dating service users. The show's target audience is "ABC1".

Dates

Veel gehoord over Dates en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Dates heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Dates streamen

Wil je Dates, de serie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Dates zelfs gratis kijken.

Dates downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om series te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Dates ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een serie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Dates er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Dates torrent

Op zoek naar een torrent van Dates? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete serie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Dates te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete serie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Dates trailer

Aan series is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Dates. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.