Day One

Day One

Kijk Day One

Moeite met waar je nou Day One moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Day One is a television news magazine produced by ABC News from 1993 to 1995, hosted by Forrest Sawyer and Diane Sawyer. One of its stories, titled "Smoke Screen", was an important report on the cigarette industry's manipulation of nicotine during the manufacturing process. The piece won a George Polk award, but also led to a lawsuit from Philip Morris that ended with a settlement and apology from ABC. The series also won a Peabody Award for its 1993 investigation titled "Scarred for Life" on female genital cutting.

Day One

Zin om Day One lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Day One te bekijken voor je op een rijtje.

Day One downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Day One downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Day One. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Day One er ook in SD heel goed uit.

Day One streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Day One net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Day One hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Day One helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Day One torrent

Denk je dat je om Day One te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Day One trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Day One de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.