D.C. Follies
%
77

D.C. Follies

Kijk D.C. Follies

Moeite met waar je nou D.C. Follies moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

D.C. Follies is a syndicated sitcom which aired from 1987–1989 and was set in a Washington, D.C. bar, where bartender Fred Willard would welcome puppet caricatures of that day's politicians and celebrities. The humor tended to be on the satirical side, often taking potshots at politicians and the political process. Although Willard was the only live actor appearing regularly, each episode brought a celebrity guest into the bar, such as Martin Mull, Robin Leach, Bob Uecker, and Betty White. In one episode, Robert Englund showed up as his Freddie Kruger character, and in a special Christmas episode an un-billed actor played Santa Claus. Another episode had Mike Tyson confront his own puppet character. The show was believed to be inspired by the British series Spitting Image. It was syndicated in many markets, although it often aired at odd hours, making it difficult for the show to build a following. It was produced by Sid and Marty Krofft.

D.C. Follies

Wil je D.C. Follies kijken? De serie vanuit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om D.C. Follies op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om D.C. Follies met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

D.C. Follies downloaden

Het downloaden van D.C. Follies is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je D.C. Follies ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

D.C. Follies streamen

Het streamen van D.C. Follies heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je D.C. Follies online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar D.C. Follies kijkt. Ideaal!

D.C. Follies torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van D.C. Follies. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

D.C. Follies trailer

Bekijk eerst even de trailer van D.C. Follies voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.