DC's Legends of Tomorrow
%
70

DC's Legends of Tomorrow

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk DC's Legends of Tomorrow

Moeite met waar je nou DC's Legends of Tomorrow moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor DC's Legends of Tomorrow

Samenvatting

Een mysterieuze 'tijdmeester' uit de toekomst brengt een onwaarschijnlijk team van superhelden en misdadigers op de been om de wereld te redden van een krachtig kwaad.

Regisseur en acteurs

 • Brandon Routh portait

  Brandon Routh

  Ray Palmer / The Atom

 • Arthur Darvill portait

  Arthur Darvill

  Rip Hunter

 • Dominic Purcell portait

  Dominic Purcell

  Mick Rory / Heat Wave

 • Caity Lotz portait

  Caity Lotz

  Sara Lance / White Canary

 • Victor Garber portait

  Victor Garber

  Dr. Martin Stein / Firestorm

 • Wentworth Miller portait

  Wentworth Miller

  Leonard Snart / Captain Cold

 • Franz Drameh portait

  Franz Drameh

  Jefferson 'Jax' Jackson

 • Amy Pemberton portait

  Amy Pemberton

  Gideon (voice)

 • Nick Zano portait

  Nick Zano

  Nathan Heywood / Citizen Steel

 • Maisie Richardson-Sellers portait

  Maisie Richardson-Sellers

  Amaya Jiwe / Vixen

 • Matt Letscher portait

  Matt Letscher

  Eobard Thawne / Reverse-Flash

Trailers

DC's Legends of Tomorrow

Zin om DC's Legends of Tomorrow lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om DC's Legends of Tomorrow te bekijken voor je op een rijtje.

DC's Legends of Tomorrow downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je DC's Legends of Tomorrow downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van DC's Legends of Tomorrow. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet DC's Legends of Tomorrow er ook in SD heel goed uit.

DC's Legends of Tomorrow streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je DC's Legends of Tomorrow net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je DC's Legends of Tomorrow hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je DC's Legends of Tomorrow helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

DC's Legends of Tomorrow torrent

Denk je dat je om DC's Legends of Tomorrow te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

DC's Legends of Tomorrow trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of DC's Legends of Tomorrow de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.