DC's Legends of Tomorrow
%
70

DC's Legends of Tomorrow

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk DC's Legends of Tomorrow

Moeite met waar je nou DC's Legends of Tomorrow moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor DC's Legends of Tomorrow

Samenvatting

Een mysterieuze 'tijdmeester' uit de toekomst brengt een onwaarschijnlijk team van superhelden en misdadigers op de been om de wereld te redden van een krachtig kwaad.

Regisseur en acteurs

 • Brandon Routh portait

  Brandon Routh

  Ray Palmer / The Atom

 • Arthur Darvill portait

  Arthur Darvill

  Rip Hunter

 • Dominic Purcell portait

  Dominic Purcell

  Mick Rory / Heat Wave

 • Caity Lotz portait

  Caity Lotz

  Sara Lance / White Canary

 • Victor Garber portait

  Victor Garber

  Dr. Martin Stein / Firestorm

 • Wentworth Miller portait

  Wentworth Miller

  Leonard Snart / Captain Cold

 • Franz Drameh portait

  Franz Drameh

  Jefferson 'Jax' Jackson

 • Amy Pemberton portait

  Amy Pemberton

  Gideon (voice)

 • Nick Zano portait

  Nick Zano

  Nathan Heywood / Citizen Steel

 • Maisie Richardson-Sellers portait

  Maisie Richardson-Sellers

  Amaya Jiwe / Vixen

 • Matt Letscher portait

  Matt Letscher

  Eobard Thawne / Reverse-Flash

Trailers

DC's Legends of Tomorrow

Benieuwd naar DC's Legends of Tomorrow? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar DC's Legends of Tomorrow draait.

DC's Legends of Tomorrow in de bioscoop

DC's Legends of Tomorrow draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor DC's Legends of Tomorrow.

DC's Legends of Tomorrow streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra DC's Legends of Tomorrow te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat DC's Legends of Tomorrow een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je DC's Legends of Tomorrow zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

DC's Legends of Tomorrow torrent

Op zoek naar een torrent van DC's Legends of Tomorrow? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je DC's Legends of Tomorrow zonder zorgen.

DC's Legends of Tomorrow downloaden

Als DC's Legends of Tomorrow binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

DC's Legends of Tomorrow trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of DC's Legends of Tomorrow de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.