DC's Legends of Tomorrow
%
70

DC's Legends of Tomorrow

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk DC's Legends of Tomorrow

Moeite met waar je nou DC's Legends of Tomorrow moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor DC's Legends of Tomorrow

Samenvatting

Een mysterieuze 'tijdmeester' uit de toekomst brengt een onwaarschijnlijk team van superhelden en misdadigers op de been om de wereld te redden van een krachtig kwaad.

Regisseur en acteurs

 • Brandon Routh portait

  Brandon Routh

  Ray Palmer / The Atom

 • Arthur Darvill portait

  Arthur Darvill

  Rip Hunter

 • Dominic Purcell portait

  Dominic Purcell

  Mick Rory / Heat Wave

 • Caity Lotz portait

  Caity Lotz

  Sara Lance / White Canary

 • Victor Garber portait

  Victor Garber

  Dr. Martin Stein / Firestorm

 • Wentworth Miller portait

  Wentworth Miller

  Leonard Snart / Captain Cold

 • Franz Drameh portait

  Franz Drameh

  Jefferson 'Jax' Jackson

 • Amy Pemberton portait

  Amy Pemberton

  Gideon (voice)

 • Nick Zano portait

  Nick Zano

  Nathan Heywood / Citizen Steel

 • Maisie Richardson-Sellers portait

  Maisie Richardson-Sellers

  Amaya Jiwe / Vixen

 • Matt Letscher portait

  Matt Letscher

  Eobard Thawne / Reverse-Flash

Trailers

DC's Legends of Tomorrow

Veel gehoord over DC's Legends of Tomorrow en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt DC's Legends of Tomorrow heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

DC's Legends of Tomorrow streamen

Wil je DC's Legends of Tomorrow, de serie met Brandon Routh, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je DC's Legends of Tomorrow zelfs gratis kijken.

DC's Legends of Tomorrow downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om series te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je DC's Legends of Tomorrow ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een serie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet DC's Legends of Tomorrow er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

DC's Legends of Tomorrow torrent

Op zoek naar een torrent van DC's Legends of Tomorrow? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete serie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van DC's Legends of Tomorrow te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete serie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

DC's Legends of Tomorrow trailer

Aan series is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van DC's Legends of Tomorrow. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.