De Affaire
%
71

De Affaire

Nu kijken

Kijk De Affaire

Moeite met waar je nou De Affaire moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor De Affaire

Samenvatting

Onderzoeksjournalisten Dana Lievens en Tom Waardenburg werpen in elke aflevering nieuw licht op een bestaande, geruchtmakende affaire. Ze proberen doofpotten te lichten en de onderste steen boven te krijgen. Wie zit er achter de affaire?

Regisseur en acteurs

 • Hans Croiset portrait

  Hans Croiset

  Actor

 • Margo Dames portrait

  Margo Dames

  Actor

 • Peter Blok portrait

  Peter Blok

  Actor

 • Sinan Eroglu portrait

  Sinan Eroglu

  Actor

 • Kiki van Deursen portrait

  Kiki van Deursen

  Actor

De Affaire

Wil je De Affaire kijken? De serie van Hans Croiset uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om De Affaire op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om De Affaire met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

De Affaire downloaden

Het downloaden van De Affaire is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je De Affaire ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

De Affaire streamen

Het streamen van De Affaire heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je De Affaire online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar De Affaire kijkt. Ideaal!

De Affaire torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van De Affaire. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

De Affaire trailer

Bekijk eerst even de trailer van De Affaire voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.