De Affaire
%
71

De Affaire

Nu kijken

Kijk De Affaire

Moeite met waar je nou De Affaire moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor De Affaire

Samenvatting

Onderzoeksjournalisten Dana Lievens en Tom Waardenburg werpen in elke aflevering nieuw licht op een bestaande, geruchtmakende affaire. Ze proberen doofpotten te lichten en de onderste steen boven te krijgen. Wie zit er achter de affaire?

Regisseur en acteurs

 • Hans Croiset portrait

  Hans Croiset

  Actor

 • Margo Dames portrait

  Margo Dames

  Actor

 • Peter Blok portrait

  Peter Blok

  Actor

 • Sinan Eroglu portrait

  Sinan Eroglu

  Actor

 • Kiki van Deursen portrait

  Kiki van Deursen

  Actor

De Affaire

Benieuwd naar De Affaire? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar De Affaire draait.

De Affaire in de bioscoop

De Affaire draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor De Affaire.

De Affaire streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra De Affaire te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat De Affaire een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je De Affaire zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

De Affaire torrent

Op zoek naar een torrent van De Affaire? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je De Affaire zonder zorgen.

De Affaire downloaden

Als De Affaire binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

De Affaire trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of De Affaire de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.