De Affaire
%
71

De Affaire

Nu kijken

Kijk De Affaire

Moeite met waar je nou De Affaire moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor De Affaire

Samenvatting

Onderzoeksjournalisten Dana Lievens en Tom Waardenburg werpen in elke aflevering nieuw licht op een bestaande, geruchtmakende affaire. Ze proberen doofpotten te lichten en de onderste steen boven te krijgen. Wie zit er achter de affaire?

Regisseur en acteurs

 • Hans Croiset portrait

  Hans Croiset

  Actor

 • Margo Dames portrait

  Margo Dames

  Actor

 • Peter Blok portrait

  Peter Blok

  Actor

 • Sinan Eroglu portrait

  Sinan Eroglu

  Actor

 • Kiki van Deursen portrait

  Kiki van Deursen

  Actor

De Affaire

Op zoek naar De Affaire? Je kunt de serie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

De Affaire streamen

Het streamen van series als De Affaire heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete serie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je series als De Affaire waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je De Affaire dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

De Affaire downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om series als De Affaire te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de serie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

De Affaire torrent

Er was een tijd dat het legale online serie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

De Affaire trailer

Weet je nog niet zeker of De Affaire jouw serie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.