De Hoofdprijs
%
72

De Hoofdprijs

Kijk De Hoofdprijs

Moeite met waar je nou De Hoofdprijs moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Over drie families waarvan er twee een enorm geldbedrag winnen in een loterij. De oer-Hollandse manier van omgaan met geld staat hierbij centraal. Dit levert tragische, komische en herkenbare situaties op.

Regisseur en acteurs

 • Ron Termaat portrait

  Ron Termaat

  Director

 • Frans van Deursen portrait

  Frans van Deursen

  Actor

 • Lieneke le Roux portrait

  Lieneke le Roux

  Actor

 • Jack Wouterse portrait

  Jack Wouterse

  Actor

 • Annick Boer portrait

  Annick Boer

  Actor

 • Lieke Antonisen portrait

  Lieke Antonisen

  Actor

De Hoofdprijs

De Hoofdprijs streamen

De Hoofdprijs streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een serie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke serie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

De Hoofdprijs downloaden

Zin om De Hoofdprijs te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om series als De Hoofdprijs te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de serie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

De Hoofdprijs torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een serie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van series als De Hoofdprijs makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

De Hoofdprijs trailer

Wil je er zeker van zijn dat De Hoofdprijs jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de serie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.