De jacht
%
94

De jacht

Kijk De jacht

Moeite met waar je nou De jacht moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Met The Hunt brengt de EO opnieuw een indrukwekkende natuurserie op de Nederlandse televisie. Eerder waren het de natuurseries Life Story en Frozen Planet die door het kijkerspubliek werden gewaardeerd. The Hunt bestaat uit zeven afleveringen en is vanaf 4 november elke woensdag te zien. In de natuur vormt de strijd tussen roofdier en prooi de essentie van het bestaan. Hoe deze confrontatie afloopt staat zelden bij voorbaat vast, maar voor beiden is het ‒ letterlijk ‒ een zaak van leven of dood. De serie biedt een intiem inkijkje in de bijzondere strategieën van jagers en hun prooi, en belicht de uitdagingen waar zij voor staan en de tactieken die ze daarbij inzetten. De manier waarop dieren een specifieke uitdaging het hoofd bieden, bepaalt of ze zich al dan niet kunnen handhaven. De strategieën van zowel roofdieren als hun prooi worden bepaald door hun leefomstandigheden en omgeving. Iedere aflevering van deze serie is daarom gewijd aan een specifieke habitat: de savanne, het oerwoud en de oceaan. Een greep uit de verhalen: woestijnleeuwen die van de zeemist gebruik maken om een hinderlaag te leggen voor oryxen; orka’s die met behulp van teamwork en sonar op volle zee hun prooi lokaliseren; een spin die zijn jachtstrategie aanpast aan zijn prooi, en een octopus die over land ‘loopt’ om in rotspoeltjes gestrande vissen te verschalken.

De jacht

De jacht streamen

De jacht streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een serie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke serie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

De jacht downloaden

Zin om De jacht te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om series als De jacht te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de serie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

De jacht torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een serie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van series als De jacht makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

De jacht trailer

Wil je er zeker van zijn dat De jacht jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de serie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.