De jacht
%
94

De jacht

Kijk De jacht

Moeite met waar je nou De jacht moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Met The Hunt brengt de EO opnieuw een indrukwekkende natuurserie op de Nederlandse televisie. Eerder waren het de natuurseries Life Story en Frozen Planet die door het kijkerspubliek werden gewaardeerd. The Hunt bestaat uit zeven afleveringen en is vanaf 4 november elke woensdag te zien. In de natuur vormt de strijd tussen roofdier en prooi de essentie van het bestaan. Hoe deze confrontatie afloopt staat zelden bij voorbaat vast, maar voor beiden is het ‒ letterlijk ‒ een zaak van leven of dood. De serie biedt een intiem inkijkje in de bijzondere strategieën van jagers en hun prooi, en belicht de uitdagingen waar zij voor staan en de tactieken die ze daarbij inzetten. De manier waarop dieren een specifieke uitdaging het hoofd bieden, bepaalt of ze zich al dan niet kunnen handhaven. De strategieën van zowel roofdieren als hun prooi worden bepaald door hun leefomstandigheden en omgeving. Iedere aflevering van deze serie is daarom gewijd aan een specifieke habitat: de savanne, het oerwoud en de oceaan. Een greep uit de verhalen: woestijnleeuwen die van de zeemist gebruik maken om een hinderlaag te leggen voor oryxen; orka’s die met behulp van teamwork en sonar op volle zee hun prooi lokaliseren; een spin die zijn jachtstrategie aanpast aan zijn prooi, en een octopus die over land ‘loopt’ om in rotspoeltjes gestrande vissen te verschalken.

De jacht

Wil je De jacht kijken? De serie vanuit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om De jacht op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om De jacht met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

De jacht downloaden

Het downloaden van De jacht is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je De jacht ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

De jacht streamen

Het streamen van De jacht heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je De jacht online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar De jacht kijkt. Ideaal!

De jacht torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van De jacht. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

De jacht trailer

Bekijk eerst even de trailer van De jacht voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.