De Ludwigs
%
85

De Ludwigs

Nu kijken

Kijk De Ludwigs

Moeite met waar je nou De Ludwigs moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor De Ludwigs

Samenvatting

De Ludwigs vertelt het verhaal van Benny, Anoosha, Sam, Yara en Daniel. Als hun pleegouders plotseling verdwijnen worden de vijf kinderen meegetrokken in een spannend avontuur waarin de familiegeschiedenis van de Ludwigs stukje bij beetje wordt ontrafeld.

Regisseur en acteurs

 • Hans Somers portrait

  Hans Somers

  Director

 • Rosaline Lantink portrait

  Rosaline Lantink

  Actor

 • Timo Verbeek portrait

  Timo Verbeek

  Actor

 • Yassine El Ouardi portrait

  Yassine El Ouardi

  Actor

De Ludwigs

De Ludwigs streamen

De Ludwigs streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een serie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke serie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

De Ludwigs downloaden

Zin om De Ludwigs te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om series als De Ludwigs te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de serie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

De Ludwigs torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een serie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van series als De Ludwigs makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

De Ludwigs trailer

Wil je er zeker van zijn dat De Ludwigs jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de serie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.