De Ludwigs
%
85

De Ludwigs

Nu kijken

Kijk De Ludwigs

Moeite met waar je nou De Ludwigs moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor De Ludwigs

Samenvatting

De Ludwigs vertelt het verhaal van Benny, Anoosha, Sam, Yara en Daniel. Als hun pleegouders plotseling verdwijnen worden de vijf kinderen meegetrokken in een spannend avontuur waarin de familiegeschiedenis van de Ludwigs stukje bij beetje wordt ontrafeld.

Regisseur en acteurs

 • Hans Somers portrait

  Hans Somers

  Director

 • Rosaline Lantink portrait

  Rosaline Lantink

  Actor

 • Timo Verbeek portrait

  Timo Verbeek

  Actor

 • Yassine El Ouardi portrait

  Yassine El Ouardi

  Actor

De Ludwigs

Wil je De Ludwigs kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de serie uit 2016 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

De Ludwigs streamen

Er zijn steeds meer opties om series online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je De Ludwigs niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je De Ludwigs zelfs gratis bekijken.

De Ludwigs downloaden

Wil je De Ludwigs ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om series voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je De Ludwigs overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

De Ludwigs torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van series aangewezen op torrents. Bij een torrent van De Ludwigs is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

De Ludwigs trailer

Op zoek naar een goede serie, maar weet je niet zeker of De Ludwigs de serie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.