De Maatschap
%
73

De Maatschap

Kijk De Maatschap

Moeite met waar je nou De Maatschap moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Over een Nederlandse advocatenfamilie, geïnspireerd op de familie Moszkowicz.

Regisseur en acteurs

 • Michiel van Jaarsveld portrait

  Michiel van Jaarsveld

  Director

 • Pierre Bokma portrait

  Pierre Bokma

  Actor

 • Daan Schuurmans portrait

  Daan Schuurmans

  Actor

 • Katelijne Verbeke portrait

  Katelijne Verbeke

  Actor

 • Diederik Ebbinge portrait

  Diederik Ebbinge

  Actor

 • Maarten Heijmans portrait

  Maarten Heijmans

  Actor

 • Guy Clemens portrait

  Guy Clemens

  Actor

De Maatschap

Benieuwd naar De Maatschap? Een serie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je series als De Maatschap kunt bekijken.

De Maatschap streamen

Wil je De Maatschap streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de serie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je De Maatschap gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

De Maatschap downloaden

series als De Maatschap kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de serie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar De Maatschap. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van De Maatschap. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

De Maatschap torrent

Als je series vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om De Maatschap te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

De Maatschap trailer

Er zijn nog nooit zoveel series uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of De Maatschap je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!