De Maatschap
%
31

De Maatschap

Kijk De Maatschap

Moeite met waar je nou De Maatschap moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Over een Nederlandse advocatenfamilie, geïnspireerd op de familie Moszkowicz.

Regisseur en acteurs

 • Michiel van Jaarsveld portrait

  Michiel van Jaarsveld

  Director

 • Pierre Bokma portrait

  Pierre Bokma

  Actor

 • Daan Schuurmans portrait

  Daan Schuurmans

  Actor

 • Katelijne Verbeke portrait

  Katelijne Verbeke

  Actor

 • Diederik Ebbinge portrait

  Diederik Ebbinge

  Actor

 • Maarten Heijmans portrait

  Maarten Heijmans

  Actor

 • Guy Clemens portrait

  Guy Clemens

  Actor

De Maatschap

Wil je De Maatschap kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de serie uit 2016 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

De Maatschap streamen

Er zijn steeds meer opties om series online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je De Maatschap niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je De Maatschap zelfs gratis bekijken.

De Maatschap downloaden

Wil je De Maatschap ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om series voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je De Maatschap overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

De Maatschap torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van series aangewezen op torrents. Bij een torrent van De Maatschap is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

De Maatschap trailer

Op zoek naar een goede serie, maar weet je niet zeker of De Maatschap de serie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.