De Maatschap
%
73

De Maatschap

Nu kijken

Kijk De Maatschap

Moeite met waar je nou De Maatschap moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor De Maatschap

Samenvatting

Over een Nederlandse advocatenfamilie, geïnspireerd op de familie Moszkowicz.

Regisseur en acteurs

 • Michiel van Jaarsveld portrait

  Michiel van Jaarsveld

  Director

 • Pierre Bokma portrait

  Pierre Bokma

  Actor

 • Daan Schuurmans portrait

  Daan Schuurmans

  Actor

 • Katelijne Verbeke portrait

  Katelijne Verbeke

  Actor

 • Diederik Ebbinge portrait

  Diederik Ebbinge

  Actor

 • Maarten Heijmans portrait

  Maarten Heijmans

  Actor

 • Guy Clemens portrait

  Guy Clemens

  Actor

De Maatschap

Wil je De Maatschap kijken? De serie van Michiel van Jaarsveld uit 2016 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om De Maatschap op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om De Maatschap met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

De Maatschap downloaden

Het downloaden van De Maatschap is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je De Maatschap ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

De Maatschap streamen

Het streamen van De Maatschap heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je De Maatschap online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar De Maatschap kijkt. Ideaal!

De Maatschap torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van De Maatschap. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

De Maatschap trailer

Bekijk eerst even de trailer van De Maatschap voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.