Dead Like Me
%
81

Dead Like Me

Bekijk de trailer

Kijk Dead Like Me

Moeite met waar je nou Dead Like Me moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Een groep ondode Magere Heinen, aangevoerd door de lompe Rube Sofer, moet de recentelijk overleden mensen begeleiden naar het hiernamaals.

Regisseur en acteurs

 • Greg Kean portrait

  Greg Kean

  actor

 • Crystal Dahl portrait

  Crystal Dahl

  actor

 • Laura Harris portrait

  Laura Harris

  actor

 • Christine Willes portrait

  Christine Willes

  actor

 • Britt McKillip portrait

  Britt McKillip

  actor

 • Cynthia Stevenson portrait

  Cynthia Stevenson

  actor

 • Mandy Patinkin portrait

  Mandy Patinkin

  actor

 • Jasmine Guy portrait

  Jasmine Guy

  actor

 • Callum Blue portrait

  Callum Blue

  actor

 • Ellen Muth portrait

  Ellen Muth

  actor

Trailers

Dead Like Me

Benieuwd naar Dead Like Me? Een serie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je series als Dead Like Me kunt bekijken.

Dead Like Me streamen

Wil je Dead Like Me streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de serie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Dead Like Me gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Dead Like Me downloaden

series als Dead Like Me kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de serie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Dead Like Me. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Dead Like Me. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Dead Like Me torrent

Als je series vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Dead Like Me te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Dead Like Me trailer

Er zijn nog nooit zoveel series uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Dead Like Me je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!