Dead Like Me
%
82

Dead Like Me

Bekijk de trailer

Kijk Dead Like Me

Moeite met waar je nou Dead Like Me moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Een groep ondode Magere Heinen, aangevoerd door de lompe Rube Sofer, moet de recentelijk overleden mensen begeleiden naar het hiernamaals.

Regisseur en acteurs

 • Greg Kean portrait

  Greg Kean

  actor

 • Crystal Dahl portrait

  Crystal Dahl

  actor

 • Laura Harris portrait

  Laura Harris

  actor

 • Christine Willes portrait

  Christine Willes

  actor

 • Britt McKillip portrait

  Britt McKillip

  actor

 • Cynthia Stevenson portrait

  Cynthia Stevenson

  actor

 • Mandy Patinkin portrait

  Mandy Patinkin

  actor

 • Jasmine Guy portrait

  Jasmine Guy

  actor

 • Callum Blue portrait

  Callum Blue

  actor

 • Ellen Muth portrait

  Ellen Muth

  actor

Trailers

Dead Like Me

Wil je Dead Like Me kijken? De serie vanuit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Dead Like Me op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Dead Like Me met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Dead Like Me downloaden

Het downloaden van Dead Like Me is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Dead Like Me ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Dead Like Me streamen

Het streamen van Dead Like Me heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Dead Like Me online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Dead Like Me kijkt. Ideaal!

Dead Like Me torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Dead Like Me. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Dead Like Me trailer

Bekijk eerst even de trailer van Dead Like Me voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.