Dead of Summer
%
62

Dead of Summer

Bekijk de trailer

Kijk Dead of Summer

Moeite met waar je nou Dead of Summer moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Set in the late 1980s, school is out for the summer, and a sun-drenched season of firsts beckons the counselors at Camp Clearwater, a seemingly idyllic Midwestern summer camp, including first loves, first kisses – and first kills. Clearwater’s dark, ancient mythology awakens, and what was supposed to be a summer of fun soon turns into one of unforgettable scares and evil at every turn.

Regisseur en acteurs

 • Amber Coney portait

  Amber Coney

  Carolina 'Cricket' Diaz

 • Elizabeth Mitchell portait

  Elizabeth Mitchell

  Deborah 'Deb' Carpenter

 • Elizabeth Lail portait

  Elizabeth Lail

  Amy Hughes

 • Zelda Williams portait

  Zelda Williams

  Drew Reeves

 • Mark Indelicato portait

  Mark Indelicato

  Blair Raymer

 • Alberto Frezza portait

  Alberto Frezza

  Deputy Garrett Sykes

 • Eli Goree portait

  Eli Goree

  Joel Goodson

 • Ronen Rubinstein portait

  Ronen Rubinstein

  Alex Powell

 • Paulina Singer portait

  Paulina Singer

  Jessie Tyler

Trailers

Dead of Summer

Veel gehoord over Dead of Summer en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Dead of Summer heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Dead of Summer streamen

Wil je Dead of Summer, de serie met Amber Coney, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Dead of Summer zelfs gratis kijken.

Dead of Summer downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om series te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Dead of Summer ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een serie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Dead of Summer er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Dead of Summer torrent

Op zoek naar een torrent van Dead of Summer? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete serie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Dead of Summer te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete serie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Dead of Summer trailer

Aan series is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Dead of Summer. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.