Dead of Summer
%
62

Dead of Summer

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Dead of Summer

Moeite met waar je nou Dead of Summer moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Dead of Summer

Samenvatting

Set in the late 1980s, school is out for the summer, and a sun-drenched season of firsts beckons the counselors at Camp Clearwater, a seemingly idyllic Midwestern summer camp, including first loves, first kisses – and first kills. Clearwater’s dark, ancient mythology awakens, and what was supposed to be a summer of fun soon turns into one of unforgettable scares and evil at every turn.

Regisseur en acteurs

 • Amber Coney portait

  Amber Coney

  Carolina 'Cricket' Diaz

 • Elizabeth Mitchell portait

  Elizabeth Mitchell

  Deborah 'Deb' Carpenter

 • Elizabeth Lail portait

  Elizabeth Lail

  Amy Hughes

 • Zelda Williams portait

  Zelda Williams

  Drew Reeves

 • Mark Indelicato portait

  Mark Indelicato

  Blair Raymer

 • Alberto Frezza portait

  Alberto Frezza

  Deputy Garrett Sykes

 • Eli Goree portait

  Eli Goree

  Joel Goodson

 • Ronen Rubinstein portait

  Ronen Rubinstein

  Alex Powell

 • Paulina Singer portait

  Paulina Singer

  Jessie Tyler

Trailers

Dead of Summer

Zin om Dead of Summer lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Dead of Summer te bekijken voor je op een rijtje.

Dead of Summer downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Dead of Summer downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Dead of Summer. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Dead of Summer er ook in SD heel goed uit.

Dead of Summer streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Dead of Summer net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Dead of Summer hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Dead of Summer helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Dead of Summer torrent

Denk je dat je om Dead of Summer te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Dead of Summer trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Dead of Summer de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.