Dead of Summer
%
62

Dead of Summer

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Dead of Summer

Moeite met waar je nou Dead of Summer moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Dead of Summer

Samenvatting

Set in the late 1980s, school is out for the summer, and a sun-drenched season of firsts beckons the counselors at Camp Clearwater, a seemingly idyllic Midwestern summer camp, including first loves, first kisses – and first kills. Clearwater’s dark, ancient mythology awakens, and what was supposed to be a summer of fun soon turns into one of unforgettable scares and evil at every turn.

Regisseur en acteurs

 • Amber Coney portait

  Amber Coney

  Carolina 'Cricket' Diaz

 • Elizabeth Mitchell portait

  Elizabeth Mitchell

  Deborah 'Deb' Carpenter

 • Elizabeth Lail portait

  Elizabeth Lail

  Amy Hughes

 • Zelda Williams portait

  Zelda Williams

  Drew Reeves

 • Mark Indelicato portait

  Mark Indelicato

  Blair Raymer

 • Alberto Frezza portait

  Alberto Frezza

  Deputy Garrett Sykes

 • Eli Goree portait

  Eli Goree

  Joel Goodson

 • Ronen Rubinstein portait

  Ronen Rubinstein

  Alex Powell

 • Paulina Singer portait

  Paulina Singer

  Jessie Tyler

Trailers

Dead of Summer

Dead of Summer streamen

Dead of Summer streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een serie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke serie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Dead of Summer downloaden

Zin om Dead of Summer te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om series als Dead of Summer te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de serie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Dead of Summer torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een serie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van series als Dead of Summer makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Dead of Summer trailer

Wil je er zeker van zijn dat Dead of Summer jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de serie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.