Dead Ringers
%
77

Dead Ringers

Kijk Dead Ringers

Moeite met waar je nou Dead Ringers moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Dead Ringers is a United Kingdom radio and television comedy impressions show broadcast on BBC Radio 4 and later BBC Two. The programme was devised by producer Bill Dare and developed with Jon Holmes, Andy Hurst and Simon Blackwell. It starred Jon Culshaw, Jan Ravens, Phil Cornwell, Kevin Connelly and Mark Perry. The main writers for season 1-3 on Radio were Jon Holmes and Andy Hurst with Tom Jamieson and Nev Fountain coming on board in Series 4. Other writers have included Simon Blackwell, Jon Culshaw, Jan Ravens, John Finnemore, David Mitchell, Richard Ward, Terry Newman, Jonathan Morris, Colin Birch, Carl Carter and Tony Cooke. It was revealed by star Jan Ravens that the BBC quietly cancelled the television run in 2007 after five years of broadcast.

Dead Ringers

Zin om Dead Ringers lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Dead Ringers te bekijken voor je op een rijtje.

Dead Ringers downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Dead Ringers downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Dead Ringers. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Dead Ringers er ook in SD heel goed uit.

Dead Ringers streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Dead Ringers net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Dead Ringers hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Dead Ringers helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Dead Ringers torrent

Denk je dat je om Dead Ringers te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Dead Ringers trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Dead Ringers de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.