Dead Ringers
%
77

Dead Ringers

Kijk Dead Ringers

Moeite met waar je nou Dead Ringers moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Dead Ringers is a United Kingdom radio and television comedy impressions show broadcast on BBC Radio 4 and later BBC Two. The programme was devised by producer Bill Dare and developed with Jon Holmes, Andy Hurst and Simon Blackwell. It starred Jon Culshaw, Jan Ravens, Phil Cornwell, Kevin Connelly and Mark Perry. The main writers for season 1-3 on Radio were Jon Holmes and Andy Hurst with Tom Jamieson and Nev Fountain coming on board in Series 4. Other writers have included Simon Blackwell, Jon Culshaw, Jan Ravens, John Finnemore, David Mitchell, Richard Ward, Terry Newman, Jonathan Morris, Colin Birch, Carl Carter and Tony Cooke. It was revealed by star Jan Ravens that the BBC quietly cancelled the television run in 2007 after five years of broadcast.

Dead Ringers

Wil je Dead Ringers kijken? De serie vanuit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Dead Ringers op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Dead Ringers met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Dead Ringers downloaden

Het downloaden van Dead Ringers is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Dead Ringers ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Dead Ringers streamen

Het streamen van Dead Ringers heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Dead Ringers online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Dead Ringers kijkt. Ideaal!

Dead Ringers torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Dead Ringers. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Dead Ringers trailer

Bekijk eerst even de trailer van Dead Ringers voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.