Deadpool
%
60

Deadpool

Kijk Deadpool

Moeite met waar je nou Deadpool moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Deadpool is hired and smitten by the enigmatically psychotic Typhoid Mary. But who is his target?

Regisseur en acteurs

 • Chris R. Notarile portait

  Chris R. Notarile

  Director

 • Damian Vargas portrait

  Damian Vargas

  Deadpool

 • Chris R. Notarile portait

  Chris R. Notarile

  Deadpool (voice)

 • Mandy Evans portrait

  Mandy Evans

  Typhoid Mary

 • Andrea-Nichole Olivas portait

  Andrea-Nichole Olivas

  Boss Lady

 • Patricia Selznick portrait

  Patricia Selznick

  Domino

 • Beatrice Varnit portrait

  Beatrice Varnit

  Elektra

 • Trevor Swann portrait

  Trevor Swann

  Sabretooth

 • Michael Szuslik portrait

  Michael Szuslik

  Weasel

Deadpool

Wil je Deadpool kijken? De serie van Chris R. Notarile uit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Deadpool op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Deadpool met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Deadpool downloaden

Het downloaden van Deadpool is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Deadpool ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Deadpool streamen

Het streamen van Deadpool heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Deadpool online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Deadpool kijkt. Ideaal!

Deadpool torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Deadpool. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Deadpool trailer

Bekijk eerst even de trailer van Deadpool voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.