Deadpool
%
60

Deadpool

Kijk Deadpool

Moeite met waar je nou Deadpool moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Deadpool is hired and smitten by the enigmatically psychotic Typhoid Mary. But who is his target?

Regisseur en acteurs

 • Chris R. Notarile portait

  Chris R. Notarile

  Director

 • Damian Vargas portrait

  Damian Vargas

  Deadpool

 • Chris R. Notarile portait

  Chris R. Notarile

  Deadpool (voice)

 • Mandy Evans portrait

  Mandy Evans

  Typhoid Mary

 • Andrea-Nichole Olivas portait

  Andrea-Nichole Olivas

  Boss Lady

 • Patricia Selznick portrait

  Patricia Selznick

  Domino

 • Beatrice Varnit portrait

  Beatrice Varnit

  Elektra

 • Trevor Swann portrait

  Trevor Swann

  Sabretooth

 • Michael Szuslik portrait

  Michael Szuslik

  Weasel

Deadpool

Benieuwd naar Deadpool? Een serie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je series als Deadpool kunt bekijken.

Deadpool streamen

Wil je Deadpool streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de serie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Deadpool gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Deadpool downloaden

series als Deadpool kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de serie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Deadpool. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Deadpool. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Deadpool torrent

Als je series vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Deadpool te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Deadpool trailer

Er zijn nog nooit zoveel series uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Deadpool je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!