Dear John
%
76

Dear John

Kijk Dear John

Moeite met waar je nou Dear John moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Dear John was a British sitcom, written by John Sullivan. Two series and a special were broadcast between 1986 and 1987. This sitcom's title refers to letters - known as "Dear John" letters - from girls to their boyfriends breaking off a relationship. John discovers in the opening episode that his wife is leaving him for a friend, and he is forced to find lodgings. In desperation, he attends the 1-2-1 Singles Club and finds other members mostly social misfits. The series was also re-made for the U.S. market.

Dear John

Wil je Dear John kijken? De serie vanuit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Dear John op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Dear John met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Dear John downloaden

Het downloaden van Dear John is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Dear John ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Dear John streamen

Het streamen van Dear John heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Dear John online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Dear John kijkt. Ideaal!

Dear John torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Dear John. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Dear John trailer

Bekijk eerst even de trailer van Dear John voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.