Defenders of the Earth
%
74

Defenders of the Earth

Kijk Defenders of the Earth

Moeite met waar je nou Defenders of the Earth moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Defenders of the Earth is an American animated television series produced in 1986, featuring characters from three comic strips distributed by King Features Syndicate—Flash Gordon, The Phantom, and Mandrake the Magician—opposing Ming the Merciless in the year 2015. Supporting characters include their children Rick Gordon, Jedda Walker, Kshin, Mandrake's assistant Lothar, and Lothar's son L.J. The show lasted for 65 episodes; there was also a short-lived comic book series published by Star Comics, created by Gerry Conway, Ross Andru and John Romita, Sr.. The closing credits credit Rob Walsh and Tony Pastor for the main title music, and Stan Lee for the lyrics. The series was later shown in reruns on the Sci Fi Channel as part of Sci Fi Cartoon Quest.

Defenders of the Earth

Zin om Defenders of the Earth lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De animatie serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Defenders of the Earth te bekijken voor je op een rijtje.

Defenders of the Earth downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Defenders of the Earth downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Defenders of the Earth. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Defenders of the Earth er ook in SD heel goed uit.

Defenders of the Earth streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Defenders of the Earth net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Defenders of the Earth hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Defenders of the Earth helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Defenders of the Earth torrent

Denk je dat je om Defenders of the Earth te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Defenders of the Earth trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Defenders of the Earth de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.