Defiance
%
70

Defiance

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Defiance

Moeite met waar je nou Defiance moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Defiance

Samenvatting

Defiance is an American science fiction television show that takes place in the future on a radically transformed Earth containing new species arriving from space. In the show, Joshua Nolan works as the lawman for the town of Defiance, a community where humans and intelligent extraterrestrial species coexist. The show follows Nolan, his adopted alien daughter Irisa, and the town's new mayor Amanda Rosewater.

Regisseur en acteurs

 • Grant Bowler portait

  Grant Bowler

  Joshua Nolan

 • Julie Benz portait

  Julie Benz

  Amanda Rosewater

 • Stephanie Leonidas portait

  Stephanie Leonidas

  Irisa

 • Tony Curran portait

  Tony Curran

  Datak Tarr

 • Jaime Murray portait

  Jaime Murray

  Stahma Tarr

 • Graham Greene portait

  Graham Greene

  Rafe McCawley

 • Jesse Rath portait

  Jesse Rath

  Alak Tarr

 • Anna Hopkins portait

  Anna Hopkins

  Jessica "Berlin" Rainer

 • Nichole Galicia portait

  Nichole Galicia

  Kindzi

Trailers

Defiance

Wil je Defiance kijken? De serie van Grant Bowler uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Defiance op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Defiance met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Defiance downloaden

Het downloaden van Defiance is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Defiance ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Defiance streamen

Het streamen van Defiance heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Defiance online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Defiance kijkt. Ideaal!

Defiance torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Defiance. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Defiance trailer

Bekijk eerst even de trailer van Defiance voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.