Defiance
%
70

Defiance

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Defiance

Moeite met waar je nou Defiance moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Defiance

Samenvatting

Defiance is an American science fiction television show that takes place in the future on a radically transformed Earth containing new species arriving from space. In the show, Joshua Nolan works as the lawman for the town of Defiance, a community where humans and intelligent extraterrestrial species coexist. The show follows Nolan, his adopted alien daughter Irisa, and the town's new mayor Amanda Rosewater.

Regisseur en acteurs

 • Grant Bowler portait

  Grant Bowler

  Joshua Nolan

 • Julie Benz portait

  Julie Benz

  Amanda Rosewater

 • Stephanie Leonidas portait

  Stephanie Leonidas

  Irisa

 • Tony Curran portait

  Tony Curran

  Datak Tarr

 • Jaime Murray portait

  Jaime Murray

  Stahma Tarr

 • Graham Greene portait

  Graham Greene

  Rafe McCawley

 • Jesse Rath portait

  Jesse Rath

  Alak Tarr

 • Anna Hopkins portait

  Anna Hopkins

  Jessica "Berlin" Rainer

 • Nichole Galicia portait

  Nichole Galicia

  Kindzi

Trailers

Defiance

Zin om Defiance lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Defiance te bekijken voor je op een rijtje.

Defiance downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Defiance downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Defiance. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Defiance er ook in SD heel goed uit.

Defiance streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Defiance net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Defiance hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Defiance helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Defiance torrent

Denk je dat je om Defiance te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Defiance trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Defiance de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.