Defiance
%
70

Defiance

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Defiance

Moeite met waar je nou Defiance moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Defiance

Samenvatting

Defiance is an American science fiction television show that takes place in the future on a radically transformed Earth containing new species arriving from space. In the show, Joshua Nolan works as the lawman for the town of Defiance, a community where humans and intelligent extraterrestrial species coexist. The show follows Nolan, his adopted alien daughter Irisa, and the town's new mayor Amanda Rosewater.

Regisseur en acteurs

 • Grant Bowler portait

  Grant Bowler

  Joshua Nolan

 • Julie Benz portait

  Julie Benz

  Amanda Rosewater

 • Stephanie Leonidas portait

  Stephanie Leonidas

  Irisa

 • Tony Curran portait

  Tony Curran

  Datak Tarr

 • Jaime Murray portait

  Jaime Murray

  Stahma Tarr

 • Graham Greene portait

  Graham Greene

  Rafe McCawley

 • Jesse Rath portait

  Jesse Rath

  Alak Tarr

 • Anna Hopkins portait

  Anna Hopkins

  Jessica "Berlin" Rainer

 • Nichole Galicia portait

  Nichole Galicia

  Kindzi

Trailers

Defiance

Benieuwd naar Defiance? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Defiance draait.

Defiance in de bioscoop

Defiance draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Defiance.

Defiance streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Defiance te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Defiance een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Defiance zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Defiance torrent

Op zoek naar een torrent van Defiance? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Defiance zonder zorgen.

Defiance downloaden

Als Defiance binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Defiance trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Defiance de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.