Delete
%
56

Delete

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Delete

Moeite met waar je nou Delete moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Delete

Samenvatting

Een computervirus veroorzaakt een meltdown in een kernreactor. Later blijkt dat het wereldwijde web zich heeft ontwikkelt tot een kunstmatige intelligentie met maar één doel: de totale vernietiging van de mensheid.

Regisseur en acteurs

 • Keir Gilchrist portait

  Keir Gilchrist

  Daniel Gerson

 • Erin Karpluk portait

  Erin Karpluk

  Jesse White

 • Ryan Robbins portait

  Ryan Robbins

  Max Hollis

 • Gil Bellows portait

  Gil Bellows

  Lt. General Michael Overson

 • Seth Green portait

  Seth Green

  Lucifer

 • Matt Frewer portait

  Matt Frewer

  Arthur Bowden

 • Janet Kidder portait

  Janet Kidder

  Elizabeth Hardington

 • Blu Mankuma portait

  Blu Mankuma

  Gen. Cassius Giles USAF

 • Andrew Airlie portait

  Andrew Airlie

  Marcus Trumaine

 • Theresa Russell portait

  Theresa Russell

  Fiona

Trailers

Delete

Wil je Delete kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de serie uit 2018 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Delete streamen

Er zijn steeds meer opties om series online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Delete niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Delete zelfs gratis bekijken.

Delete downloaden

Wil je Delete ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om series voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Delete overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Delete torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van series aangewezen op torrents. Bij een torrent van Delete is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Delete trailer

Op zoek naar een goede serie, maar weet je niet zeker of Delete de serie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.