Desperate Housewives
%
85

Desperate Housewives

Kijk Desperate Housewives

Moeite met waar je nou Desperate Housewives moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Wisteria Lane is niet de nette straat die het lijkt. De vrouwen in deze straat worden gevolgd door de ogen van hun overleden buurvrouw.

Regisseur en acteurs

 • Felicity Huffman portait

  Felicity Huffman

  Lynette Scavo

 • Eva Longoria portait

  Eva Longoria

  Gabrielle Solis

 • Teri Hatcher portait

  Teri Hatcher

  Susan Delfino

 • Marcia Cross portait

  Marcia Cross

  Bree Van de Kamp

 • Brenda Strong portait

  Brenda Strong

  Mary Alice Young

 • James Denton portait

  James Denton

  Mike Delfino

 • Doug Savant portait

  Doug Savant

  Tom Scavo

 • Charles Mesure portait

  Charles Mesure

  Ben Faulkner

 • Madison De La Garza portait

  Madison De La Garza

  Juanita Solis

 • Vanessa Williams portait

  Vanessa Williams

  Renee Perry

 • Jonathan Cake portait

  Jonathan Cake

  Chuck Vance

Desperate Housewives

Veel gehoord over Desperate Housewives en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Desperate Housewives heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Desperate Housewives streamen

Wil je Desperate Housewives, de serie met Felicity Huffman, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Desperate Housewives zelfs gratis kijken.

Desperate Housewives downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om series te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Desperate Housewives ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een serie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Desperate Housewives er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Desperate Housewives torrent

Op zoek naar een torrent van Desperate Housewives? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete serie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Desperate Housewives te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete serie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Desperate Housewives trailer

Aan series is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Desperate Housewives. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.