Dexter
%
88

Dexter

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Dexter

Moeite met waar je nou Dexter moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Dexter

Samenvatting

Overdag analyseert de welgemanierde Dexter bloedspatten voor de politie in Miami. 's Nachts is hij een seriemoordenaar die zich alleen op andere moordenaars richt.

Regisseur en acteurs

 • Geoff Pierson portrait

  Geoff Pierson

  actor

 • Christina Robinson portrait

  Christina Robinson

  actor

 • Julie Benz portrait

  Julie Benz

  actor

 • Desmond Harrington portrait

  Desmond Harrington

  actor

 • Lauren Vélez portrait

  Lauren Vélez

  actor

 • C.S. Lee portrait

  C.S. Lee

  actor

 • James Remar portrait

  James Remar

  actor

 • David Zayas portrait

  David Zayas

  actor

 • Jennifer Carpenter portrait

  Jennifer Carpenter

  actor

 • Michael C. Hall portrait

  Michael C. Hall

  actor

Trailers

Dexter

Veel gehoord over Dexter en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Dexter heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Dexter streamen

Wil je Dexter, de serie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Dexter zelfs gratis kijken.

Dexter downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om series te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Dexter ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een serie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Dexter er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Dexter torrent

Op zoek naar een torrent van Dexter? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete serie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Dexter te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete serie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Dexter trailer

Aan series is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Dexter. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.