Dinotrux
%
76

Dinotrux

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Dinotrux

Moeite met waar je nou Dinotrux moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Dinotrux

Samenvatting

Animatieserie over de Dinotrux, wezens die half dinosaurus, half truck zijn. Samen met de reuzehandige Reptools bouwen ze aan een betere wereld. De vrienden Ty en Revvit nemen het daarbij op tegen de gemene D-Structs.

Regisseur en acteurs

 • Paul Dobson portrait

  Paul Dobson

  actor

 • Brian Drummond portrait

  Brian Drummond

  actor

 • Matt Hill portrait

  Matt Hill

  actor

 • Ashleigh Ball portrait

  Ashleigh Ball

  actor

 • Richard Ian Cox portrait

  Richard Ian Cox

  actor

 • Andrew Francis portrait

  Andrew Francis

  actor

Trailers

Dinotrux

Wil je Dinotrux kijken? De serie vanuit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Dinotrux op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Dinotrux met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Dinotrux downloaden

Het downloaden van Dinotrux is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Dinotrux ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Dinotrux streamen

Het streamen van Dinotrux heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Dinotrux online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Dinotrux kijkt. Ideaal!

Dinotrux torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Dinotrux. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Dinotrux trailer

Bekijk eerst even de trailer van Dinotrux voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.