Dinotrux
%
76

Dinotrux

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Dinotrux

Moeite met waar je nou Dinotrux moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Dinotrux

Samenvatting

Animatieserie over de Dinotrux, wezens die half dinosaurus, half truck zijn. Samen met de reuzehandige Reptools bouwen ze aan een betere wereld. De vrienden Ty en Revvit nemen het daarbij op tegen de gemene D-Structs.

Regisseur en acteurs

 • Paul Dobson portrait

  Paul Dobson

  actor

 • Brian Drummond portrait

  Brian Drummond

  actor

 • Matt Hill portrait

  Matt Hill

  actor

 • Ashleigh Ball portrait

  Ashleigh Ball

  actor

 • Richard Ian Cox portrait

  Richard Ian Cox

  actor

 • Andrew Francis portrait

  Andrew Francis

  actor

Trailers

Dinotrux

Benieuwd naar Dinotrux? Een serie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je series als Dinotrux kunt bekijken.

Dinotrux streamen

Wil je Dinotrux streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de serie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Dinotrux gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Dinotrux downloaden

series als Dinotrux kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de serie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Dinotrux. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Dinotrux. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Dinotrux torrent

Als je series vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Dinotrux te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Dinotrux trailer

Er zijn nog nooit zoveel series uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Dinotrux je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!