Dinotrux
%
76

Dinotrux

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Dinotrux

Moeite met waar je nou Dinotrux moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Dinotrux

Samenvatting

Animatieserie over de Dinotrux, wezens die half dinosaurus, half truck zijn. Samen met de reuzehandige Reptools bouwen ze aan een betere wereld. De vrienden Ty en Revvit nemen het daarbij op tegen de gemene D-Structs.

Regisseur en acteurs

 • Paul Dobson portrait

  Paul Dobson

  actor

 • Brian Drummond portrait

  Brian Drummond

  actor

 • Matt Hill portrait

  Matt Hill

  actor

 • Ashleigh Ball portrait

  Ashleigh Ball

  actor

 • Richard Ian Cox portrait

  Richard Ian Cox

  actor

 • Andrew Francis portrait

  Andrew Francis

  actor

Trailers

Dinotrux

Dinotrux streamen

Dinotrux streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een serie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke serie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Dinotrux downloaden

Zin om Dinotrux te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om series als Dinotrux te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de serie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Dinotrux torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een serie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van series als Dinotrux makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Dinotrux trailer

Wil je er zeker van zijn dat Dinotrux jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de serie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.