Dokter Hart
%
95

Dokter Hart

Nu kijken

Kijk Dokter Hart

Moeite met waar je nou Dokter Hart moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Dokter Hart

Samenvatting

De jonge dokter Zoe Hart besluit dokter Harley Wilkes te helpen in zijn praktijk. Wanneer ze arriveert blijkt de dokter overleden te zijn. Hij heeft de helft van zijn praktijk voor haar achtergelaten.

Regisseur en acteurs

 • Rachel Bilson portait

  Rachel Bilson

  Zoe Hart

 • Jaime King portait

  Jaime King

  Lemon Breeland

 • Cress Williams portait

  Cress Williams

  Lavon Hayes

 • Wilson Bethel portait

  Wilson Bethel

  Wade Kinsella

 • Tim Matheson portait

  Tim Matheson

  Dr. Brick Breeland

 • Scott Porter portait

  Scott Porter

  George Tucker

 • Kaitlyn Black portrait

  Kaitlyn Black

  Annabeth Nass

Dokter Hart

Wil je Dokter Hart kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de serie uit 2019 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Dokter Hart streamen

Er zijn steeds meer opties om series online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Dokter Hart niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Dokter Hart zelfs gratis bekijken.

Dokter Hart downloaden

Wil je Dokter Hart ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om series voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Dokter Hart overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Dokter Hart torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van series aangewezen op torrents. Bij een torrent van Dokter Hart is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Dokter Hart trailer

Op zoek naar een goede serie, maar weet je niet zeker of Dokter Hart de serie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.