Dokter Hart
%
95

Dokter Hart

Kijk Dokter Hart

Moeite met waar je nou Dokter Hart moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De jonge dokter Zoe Hart besluit dokter Harley Wilkes te helpen in zijn praktijk. Wanneer ze arriveert blijkt de dokter overleden te zijn. Hij heeft de helft van zijn praktijk voor haar achtergelaten.

Regisseur en acteurs

 • Rachel Bilson portait

  Rachel Bilson

  Zoe Hart

 • Jaime King portait

  Jaime King

  Lemon Breeland

 • Cress Williams portait

  Cress Williams

  Lavon Hayes

 • Wilson Bethel portait

  Wilson Bethel

  Wade Kinsella

 • Tim Matheson portait

  Tim Matheson

  Dr. Brick Breeland

 • Scott Porter portait

  Scott Porter

  George Tucker

 • Kaitlyn Black portrait

  Kaitlyn Black

  Annabeth Nass

Dokter Hart

Zin om Dokter Hart lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Dokter Hart te bekijken voor je op een rijtje.

Dokter Hart downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Dokter Hart downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Dokter Hart. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Dokter Hart er ook in SD heel goed uit.

Dokter Hart streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Dokter Hart net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Dokter Hart hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Dokter Hart helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Dokter Hart torrent

Denk je dat je om Dokter Hart te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Dokter Hart trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Dokter Hart de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.