Drake & Josh
%
77

Drake & Josh

Nu kijken

Kijk Drake & Josh

Moeite met waar je nou Drake & Josh moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Drake & Josh

Samenvatting

Drake Parker en Josh Nichols, twee tieners uit San Diego, komen bij elkaar te wonen wanneer de moeder van Drake en de vader van Josh samen gaan wonen.

Regisseur en acteurs

 • Drake Bell portait

  Drake Bell

  Drake Parker

 • Josh Peck portait

  Josh Peck

  Josh Nichols

 • Nancy Sullivan portait

  Nancy Sullivan

  Audrey Parker-Nichols

 • Miranda Cosgrove portait

  Miranda Cosgrove

  Megan Parker

 • Jonathan Goldstein portait

  Jonathan Goldstein

  Walter Nichols

Drake & Josh

Drake & Josh streamen

Drake & Josh streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een serie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke serie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Drake & Josh downloaden

Zin om Drake & Josh te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om series als Drake & Josh te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de serie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Drake & Josh torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een serie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van series als Drake & Josh makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Drake & Josh trailer

Wil je er zeker van zijn dat Drake & Josh jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de serie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.