Drop Dead Diva
%
74

Drop Dead Diva

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Drop Dead Diva

Moeite met waar je nou Drop Dead Diva moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Drop Dead Diva

Samenvatting

Na een auto-ongeluk, beslist de mooie maar oppervlakkige Deb dat ze terug wil naar aarde. Ze keert echter niet terug in haar eigen lichaam, maar in dat van Jane, een advocate met 'een maatje meer'.

Regisseur en acteurs

 • Ben Feldman portrait

  Ben Feldman

  actor

 • Josh Stamberg portrait

  Josh Stamberg

  actor

 • April Bowlby portrait

  April Bowlby

  actor

 • Kate Levering portrait

  Kate Levering

  actor

 • Jackson Hurst portrait

  Jackson Hurst

  actor

 • Margaret Cho portrait

  Margaret Cho

  actor

 • Brooke Elliott portrait

  Brooke Elliott

  actor

Trailers

Drop Dead Diva

Drop Dead Diva streamen

Drop Dead Diva streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een serie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke serie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Drop Dead Diva downloaden

Zin om Drop Dead Diva te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om series als Drop Dead Diva te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de serie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Drop Dead Diva torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een serie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van series als Drop Dead Diva makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Drop Dead Diva trailer

Wil je er zeker van zijn dat Drop Dead Diva jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de serie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.