Drunk History
%
78

Drunk History

Nu kijken

Kijk Drunk History

Moeite met waar je nou Drunk History moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Drunk History

Samenvatting

Drunk History is an American television comedy series produced by Comedy Central, based on the Funny or Die web series created by Derek Waters and Jeremy Konner in 2007. In each episode, an inebriated narrator struggles to recount an event from American history, while actors enact the narrator's anecdote, lip syncing any dialog. The series premiered on Comedy Central in July 2013. Will Ferrell and Adam McKay are among the show's executive producers. In addition to creator Derek Waters and celebrity guest stars, the show's additional characters are played by regulars Bennie Arthur, Sarah Burns, Maria Blasucci, Craig Cackowski, Michael Cassady, Tymberlee Hill, Adam Nee, and Jeremy J. Tutson.

Drunk History

Wil je Drunk History kijken? De serie vanuit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Drunk History op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Drunk History met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Drunk History downloaden

Het downloaden van Drunk History is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Drunk History ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Drunk History streamen

Het streamen van Drunk History heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Drunk History online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Drunk History kijkt. Ideaal!

Drunk History torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Drunk History. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Drunk History trailer

Bekijk eerst even de trailer van Drunk History voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.