Elementary
%
79

Elementary

Nu kijken

Kijk Elementary

Moeite met waar je nou Elementary moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Elementary

Samenvatting

Detective Sherlock Holmes werkt als speciaal agent voor de New Yorkse politie. Samen met Dr. Joan Watson weet hij moordzaak na moordzaak op te lossen.

Regisseur en acteurs

 • Jon Michael Hill portrait

  Jon Michael Hill

  actor

 • Aidan Quinn portrait

  Aidan Quinn

  actor

 • Lucy Liu portrait

  Lucy Liu

  actor

 • Jonny Lee Miller portrait

  Jonny Lee Miller

  actor

Elementary

Veel gehoord over Elementary en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Elementary heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Elementary streamen

Wil je Elementary, de serie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Elementary zelfs gratis kijken.

Elementary downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om series te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Elementary ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een serie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Elementary er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Elementary torrent

Op zoek naar een torrent van Elementary? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete serie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Elementary te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete serie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Elementary trailer

Aan series is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Elementary. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.