Elementary
%
79

Elementary

Nu kijken

Kijk Elementary

Moeite met waar je nou Elementary moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Elementary

Samenvatting

Detective Sherlock Holmes werkt als speciaal agent voor de New Yorkse politie. Samen met Dr. Joan Watson weet hij moordzaak na moordzaak op te lossen.

Regisseur en acteurs

 • Jon Michael Hill portrait

  Jon Michael Hill

  actor

 • Aidan Quinn portrait

  Aidan Quinn

  actor

 • Lucy Liu portrait

  Lucy Liu

  actor

 • Jonny Lee Miller portrait

  Jonny Lee Miller

  actor

Elementary

Benieuwd naar Elementary? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Elementary draait.

Elementary in de bioscoop

Elementary draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Elementary.

Elementary streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Elementary te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Elementary een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Elementary zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Elementary torrent

Op zoek naar een torrent van Elementary? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Elementary zonder zorgen.

Elementary downloaden

Als Elementary binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Elementary trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Elementary de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.