Elementary
%
79

Elementary

Nu kijken

Kijk Elementary

Moeite met waar je nou Elementary moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Elementary

Samenvatting

Detective Sherlock Holmes werkt als speciaal agent voor de New Yorkse politie. Samen met Dr. Joan Watson weet hij moordzaak na moordzaak op te lossen.

Regisseur en acteurs

 • Jon Michael Hill portrait

  Jon Michael Hill

  actor

 • Aidan Quinn portrait

  Aidan Quinn

  actor

 • Lucy Liu portrait

  Lucy Liu

  actor

 • Jonny Lee Miller portrait

  Jonny Lee Miller

  actor

Elementary

Zin om Elementary lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Elementary te bekijken voor je op een rijtje.

Elementary downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Elementary downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Elementary. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Elementary er ook in SD heel goed uit.

Elementary streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Elementary net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Elementary hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Elementary helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Elementary torrent

Denk je dat je om Elementary te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Elementary trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Elementary de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.