Empire
%
100

Empire

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Empire

Moeite met waar je nou Empire moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Empire

Samenvatting

De oprichter van het succesvolle hiphopbedrijf Empire moet onder zijn drie zoons een opvolger aanwijzen.

Regisseur en acteurs

 • Terrence Howard portait

  Terrence Howard

  Lucious Lyon

 • Taraji P. Henson portait

  Taraji P. Henson

  Cookie Lyon

 • Bryshere Y. Gray portait

  Bryshere Y. Gray

  Hakeem Lyon

 • Jussie Smollett portait

  Jussie Smollett

  Jamal Lyon

 • Trai Byers portait

  Trai Byers

  Andre Lyon

 • Ta'Rhonda Jones portait

  Ta'Rhonda Jones

  Porsha

 • Grace Gealey portait

  Grace Gealey

  Anika Gibbons

 • Serayah portait

  Serayah

  Tiana Brown

 • Gabourey Sidibe portait

  Gabourey Sidibe

  Becky

 • Morocco Omari portait

  Morocco Omari

  Tariq Cousins

 • Xzibit portait

  Xzibit

  Shyne Johnson

Trailers

Empire

Wil je Empire kijken? De serie van Terrence Howard uit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Empire op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Empire met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Empire downloaden

Het downloaden van Empire is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Empire ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Empire streamen

Het streamen van Empire heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Empire online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Empire kijkt. Ideaal!

Empire torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Empire. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Empire trailer

Bekijk eerst even de trailer van Empire voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.