Endeavour
%
86

Endeavour

Nu kijken

Kijk Endeavour

Moeite met waar je nou Endeavour moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Endeavour

Samenvatting

Endeavour Morse stopte in 1965 vroegtijdig met zijn studie aan de Universiteit van Oxford om vervolgens bij de politie te gaan werken.

Regisseur en acteurs

 • Shaun Evans portait

  Shaun Evans

  DC Endeavour Morse

 • Roger Allam portait

  Roger Allam

  DI Fred Thursday

 • Anton Lesser portait

  Anton Lesser

  Chief Supt Reginald Bright

 • James Bradshaw portrait

  James Bradshaw

  Dr. Max DeBryn

 • Sean Rigby portrait

  Sean Rigby

  DS Jim Strange

 • Dakota Blue Richards portait

  Dakota Blue Richards

  WPC Shirley Trewlove

Endeavour

Veel gehoord over Endeavour en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Endeavour heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Endeavour streamen

Wil je Endeavour, de serie met Shaun Evans, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Endeavour zelfs gratis kijken.

Endeavour downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om series te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Endeavour ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een serie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Endeavour er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Endeavour torrent

Op zoek naar een torrent van Endeavour? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete serie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Endeavour te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete serie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Endeavour trailer

Aan series is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Endeavour. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.