Endeavour
%
86

Endeavour

Nu kijken

Kijk Endeavour

Moeite met waar je nou Endeavour moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Endeavour

Samenvatting

Endeavour Morse stopte in 1965 vroegtijdig met zijn studie aan de Universiteit van Oxford om vervolgens bij de politie te gaan werken.

Regisseur en acteurs

 • Shaun Evans portait

  Shaun Evans

  DC Endeavour Morse

 • Roger Allam portait

  Roger Allam

  DI Fred Thursday

 • Anton Lesser portait

  Anton Lesser

  Chief Supt Reginald Bright

 • James Bradshaw portrait

  James Bradshaw

  Dr. Max DeBryn

 • Sean Rigby portrait

  Sean Rigby

  DS Jim Strange

 • Dakota Blue Richards portait

  Dakota Blue Richards

  WPC Shirley Trewlove

Endeavour

Wil je Endeavour kijken? De serie van Shaun Evans uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Endeavour op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Endeavour met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Endeavour downloaden

Het downloaden van Endeavour is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Endeavour ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Endeavour streamen

Het streamen van Endeavour heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Endeavour online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Endeavour kijkt. Ideaal!

Endeavour torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Endeavour. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Endeavour trailer

Bekijk eerst even de trailer van Endeavour voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.